Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Husqvarna 123

Osäker på namn men det står i alla fall 123 på den. Mekanisk symaskin med 22 sömar plus sömmar till knapphål (man får ändra fram och tillbaks själv) och ett antal varianter av sömmarna.

Tillverkare: Husqvarna
Betyg: 44444
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Sysidan


2010-04-02 Hanna Andersson
Betyg: 4

Plus: Hållbar! Vi har misskött servicen (som så många andra) och trots att den nu är ganska gammal så fungerar den utan problem.

Minus Behöver oljas och "hemmarengöras" OFTA Trådspänningen är svår att få till. Knapphålen inte bara det att man måste vrida fram och tillbaks på ratten utan man måste flytta tyget med några mm för att resultatet ska bli acceptabelt.

Kommentar: Denna symaskin har jag ett hat-kärleks-förhållande till den är riktigt bra när vi är sams men sen helt plötsligt traslar undertråden eller stygnen blir en aning ojämna (dessa problem är de värsta jag vet utom såklart att maskinen skulle gå sönder). Problemen var värre då den var nyare jag kom fram till att det var att den vill rengöras och oljas ofta men med åren har den la fått olja överallt och blivit mycket bättre nu.

Stygnen blir väldigt fina och det är lätt att få fram varianterna, dock kan stygnen bli ojämna då man ändrar hastighet fast bara marginellt (då man syr med riktigt korta stygn).

Den klarar riktigt tjocka och tätvävda tyger utan problem och de få gånger jag sytt i streachtyger har det fungerat utan att tyget dragit sig.

Detta är den maskin jag lärt mig på (utom skolans skräpmaskiner förståss) och man har väll alltid ett visst förhållande till just den maskinen.

90% av tiden tycker jag att den är väldigt bra de anda 10 svär jag över att den inte sammarbetar när jag rengjort den och vill få tillbaks allt på rätt plats igen eller att det är så jobbigt att få till trådspäningen.

Köpplats: Direkt från fabrik genom bekant.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons