Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

ANITAs blogg

Som pensionär ville jag förgylla min tid med något som ger mig harmoni och utvecklar min kreativitet. Jag brukar skämtsamt säga att jag är född bakom symaskin.

BOKREA

Det går att fynda på bokrean det har jag gjort.

Var på åhlens igår och hittade 2 böcker en med många väskmönster och en med fleece djur . Kanske tar jag några ideer därifrån.

Priset för båda blev 70kr det tycker jag är ett fynd. Ska nu åka till Valbo köpcentrum få se om man har tur där med. Priset blir ju inte mer än för ett köpemönster och du får en hel del i en bok.

Postat 2011-02-27 10:46 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

NYFIKEN !!!

Jag är nyfiken på det mesta så på syfestivalen hittade jag en påse med TEXTUR MAGIC så den köpte jag på vinst och förlust. Den var ganska dyrt för en liten bit. Men nu har jag provat idag och det blev ett kul resultat. Nu undrar ni nog vad var det. Jo det var en väv att sy fast på tyg med ett tunt mellanlägg , sen krympte man det med strykjärnet och vips så var det bubbligt tyg som ett mirakel tyckte jag. Så nu får vi se vad det ska användas till har inte funderat ut det ännu.

Kanske blir det i väskor på något sätt.

Hej då!

Postat 2011-02-23 16:17 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

VARKEN ELLER !

Hej på Er jag har nu varit på syfesival på fredagen det var ett spånnande äventyr att ta sig från Gävle med buss och sedan tunnelbana men fram kom jag.

Det gick lungt och stilla att ta sig in inte som i Kista. Det var gott om plats att gå runt och titta på alla montrar. Det blev inte så mycket köpt men jag hade lovat mig själv att ingen köphets. Men det var svårt att stå emot. Anledningen till att jag gjort en stor städning i mitt syrum och sett hur mycket tyg jag har på lager så måste det gå åt i första hand.

Om syfestivalen kan jag säga att jag blev inte besviken men inte heller impad. Men detta kanske berodde på mitt egna val av inköp.

Till syvenes och sist så blev det i alla fall några saker med hem till GÄVLE.

Vi hörs hade ANITA.

Postat 2011-02-19 18:29 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons