Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Fredrikapåvinden

Små bilder och texter om klänningar, dragkedjor och annat livsviktigt

Sollivet

Jag tänkte att jag skulle börja göra lite inlägg på den här bloggen nu. Bättre sent än aldrig! Egentligen bloggar jag på Fredrikapåvinden men det skadar ju inte att blogga lite här också. Jag kommer fortsätta att göra flest inlägg där och med mer bilder och så, men jag ska försöka att lägga ut lite bilder och hojta till när jag uppdaterar min andra blogg.H
är är i alla fall ett solliv som jag precis stickat färdigt. Jag har tänkt att jag ska virka en liten kant runt ärmhålen, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga, jag har nämligen aldrig förut provat på det. Har ni några tips? Om ni vill se fler bilder så tycker jag att ni ska kika in här!

Det var allt för den här gången!

Sy lugnt!

Inlagt 2013-08-07 16:02 | Läst 2950 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete Form och design Retrokläder Stickat 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-08-08 10:55   Natalia Sj
Det är jättebra att virka ett varv med kräftmaskor på kanterna. Enkla att virka och det blir en fint stadig kant. Du kan googla på virka kräftmaskor eller kolla i virkböcker på biblioteket. Egentligen är det vanliga fastmaskor som du virkar från vänster till höger, dvs du håller arbetet med rätsidan mot dig, första fastmaskan som vanligt, nästa fastmaskan gör du över maskan till höger från den första (i vanliga fall sticker du maskan till vänster från den första).
 
2013-08-07 21:38   Anna Söderström
Vad kul att du bloggar här :) Det är så svårt att hitta igen bra handarbetsbloggar eljest. När det gäller tips på virkning säger jag pass, är allt för kass på det.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons