Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

IDAG ÄR EN DAG FULL AV INSPIRATION

Så stod det på mitt "peppkort" i morse, ska bli spännande att se vad det blir då.

I lördags stod det "Idag kommer alla dina talanger till glädje" på mitt kort och då for jag på turné. 

Kunde inte låta bli att åka och se sista föreställningen med "mina" dansare i Linköping i lördags. På vägen ner överraskade jag ett par gamla elever som hade en liten uppvisning i Hageby Centrum. Gissa om de blev överraskade och glada, jag trodde nästan att de skulle få hjärtslag. Det är alla dessa goa dansare som man mött genom åren som gjort det så roligt att sy till deras föreställningar. Nu har jag dock sytt till den sista föreställningen, men inte slutat sy till dansare.

Idag ska jag sy till en dansare, Maggie Aulin, som jag sytt till några gånger förut. Hon är lång och har världens finaste kropp, men kan inte hitta kläder att köpa så det är roligt att kunna hjälpa henne. Här finns ett par smakprov på detta http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=59679 

http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=68271

och här är ett till exempel.

Den här gången ska det bara bli ett par sköna byxor och en t-shirt till söndagens föreställning på Kulturhuset där hon ska dansa ett solonummer. 

Jag har hunnit med att sy en väska till mig själv med en stygnsatt rosbukett av Lena Stenbeck och en kudde med min man och mig i unga år som Susanne Forsell stygnsatt. Tusen tack för det.

    

Nu är det snart dags att gå och titta på prinsessdop.

Ha det så bra alla till nästa gång.

Postat 2012-05-22 09:54 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Nu har jag flyttat hem igen

Efter intensiva och roliga veckor i "min syateljé" på dansskolan har jag flyttat hem igen. I helgen var sista föreställningen för år 1 och premiär för år 2:s föreställning. 2:ornas föreställning är helt fantastisk. Har ni möjlighet att se den nu när de åker på turné till Skövde 15/5, Växjö 17/5 och Linköping 19/5 så gör det ni kommer inte att ångra det.

Tyvärr så har jag inte några bra bilder än från föreställningen utan ni får hålla tillgodo med ett par smakprov från en klädrepetition som finns i mitt album.

Om jag får säga det själv så tycker jag att det som jag sytt blev mycket snyggare och klädde dansarna bättre än det som min tandläkare sydde på mig.

  

                                           Nu har jag fått bilder från föreställningen

Idag är det dags för nytt tandläkarbesök och prova nya kläder. Jag har fått den stora äran att sy lite kläder till några dansare som ska vara med på Urban Connection på Dansens Hus. Idag ska jag prova en kjol på streetdansaren Alexander "A-Train" Dam.

Nu ska jag ta en runda och se vad ni åstadkommit medan jag varit "borta". 


 

Postat 2012-05-08 11:35 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons