Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Skolväskan klar och nu blir det semester

Idag har Endines skolväska blivit klar och jag tycker den blev bra hoppas hon också gör det. Jag vill tacka super-Aina för hjälpen med att stygnsätta bilden som är broderat på locket. http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=75021
I morgon åker jag på semester och blir borta i 14 dagar så nu ska mina "arbetskamrater" få vila. Jag tar med mig lite stickning så jag inte får abstinensbesvär. 

Ha det så gött tills vi hörs nästa gång.

Postat 2011-02-05 16:59 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Ny spis och ny väska

Igår var Andrea här och sydde lite på sin cosplay-klänning och bl.a. sydde hon rynktrådar i kjolen och när jag kikade på hur hon sytt blev jag så stolt, de var spikraka i 2 m. Snart är hon klar med sin klänning men nu har hon lov från syskolan i två veckor.

Idag har jag roat mig med att sy två hjärtgrytlappar till vår nya spis som vi fick igår. De var jätteroliga att göra så det kommer bli fler. Jag sydde en matchande spishandduk av bara farten.  http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=74939

Idag har jag också börjat med ett projekt som jag ska försöka få färdigt innan semester. Endine behöver en ny skolväska och det ska inte vara vilken som! Svart och med broderi på locket. Jag har kikat lite på väskor som ni gjort här på sysidan och fått inspiration och nu har hon varit här och godkänt modellen, så nu är det bara att sätta fart.

Ha det så gött till nästa gång


Postat 2011-02-02 16:43 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons