Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Jag vill att vintern ska var slut

Vilken jul vi haft. Kallt och mycket snö, jag har aldrig varit med om en december som denna och jag som inte tycker om vintern.

Innan jul hann jag göra en flaskpåse till vår vice värd som verkligen fått jobba med snöskottning i år. Vi tyckte han var värd en liten julklapp så den här blev den

 jag tyckte den passade bra.

Nu är det dags för nästa projekt, äldsta dottern önskade sig att jag skulle klä om hennes fåtöljer i julklapp och hon är en väldigt färgglad person så jag var modig och köpte ett par tyger i julklapp. När hon öppnade det första paketet och fick se ett rött enfärgat tyg var hon lite tveksam, men när hon öppnade nästa paket som var limegrönt så blev hon riktigt glad. Igår fick jag hem den ena fåtöljen så nu ska jag sätta fart. Jag klädde om dem för 3 år sedan från blekt grön till orange  nu är det dags igen, hur den kommer se ut efter att jag klätt om den får ni se när den är klar.

Tänk att det snart har gått ett helt år igen nu för tiden går inte tiden utan den springer så det gäller att hänga med. Min kondis är inte så bra efter alla helger men snart blir det vattengympa igen pilates.

Jag önskar er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År.

Postat 2010-12-29 09:58 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Så fel det kan bli

Igår började jag brodera en löpare till en väninna och så fel det blev och jag som verkligen tänkte till. Jag gjorde en brodyr i mitten och sedan skulle jag ha en brodyr i ändarna på den. Jag mätte och fixade men de i ändarna kom i alla fall på olika ställen. Men som jag brukar säga det finns inga fel, bara lösningar så nu är den klar. Det blev ett till broderi i varje ände så nu är det broderier på rätta ställen överallt. Har ni också märkt det att ibland tänker man alldeles för mycket och då blir det bara knas.  Nu är den fållad och klar också så den får följa med till kräftskivan i morgon som en liten överraskning.

Det roligaste med mina hobbies är i alla fall att komma på nya saker att göra och komma på lösningarna hur det ska göras. När man får en idé och sedan lyckas genomföra den så att man själv blir nöjd det är lycka. Ibland kan det kännas som jag tagit mig vatten över huvudet när jag sagt "att det fixar jag" och då kan det vara svårt att sova innan man kommit på hur det ska göras. Sedan när det är klart så är man så ivrig att få höra vad andra tycker så då kan man inte heller sova. När det är godkänt av både mig och nära och kära då sover jag så gott, tills nästa idé börjar snurra i huvudet. Känner ni igen det?

Jag önskar er en riktigt skön helg



Maskinbroderi
Postat 2010-08-20 14:11 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons