Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Syrumsstädning

Nu har jag tagit mig i kragen och städat i syrummet och slängt massor med grejer som bara tagit plats. Jag hittade ett par UFO:n också som jag gjorde klart och av bara farten blev det en top till mig också.

Den bruna och den blå skulle bara läggas upp i ärmar och nertill och halsen på den blå justeras lite. Den vit-bruna hade jag bara lite småbitar av och sydde upp en liten top som jag blev riktigt nöjd med.

Lite hjälp fick jag av gubben med städningen. När jag stickar framför TV:n och OS så ville han också ha något att pyssla med och då var jag så snäll så han fick göra ren min ena systol.

Nu närmar sig brölllopet och idag var min väninna här för sista provningen och i morgon kommer bruden. I mitt album finns en liten väska till väninnan och ett par vantar till bruden. http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=85339

Som vanligt har jag fått inspiration här på sysidan så nu ska jag sy mig en kappa tror jag. Det har jag aldrig gjort förut till mig själv så vi får se hur det går. 

Några haklappar till kräftskivorna ska jag också göra till helgen det blir nog dessa enkla som jag gjorde för ett par år sedan. Dags att lägga upp ett lager.

http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=70401

Inlagt 2012-08-06 13:02 | Läst 8956 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-08-07 13:23   Aina Svensson
Du satte nog fart på mig Agneta. För idag har jag äntligen rensat bland mina tyger. Plockat ut dem jag inte känner för att använda och gett dem till Erikshjälpen.
 
2012-08-07 09:36   Agneta Lindström
Ja du Aina J, jag föreslog det till gubben men han tyckte det var fusk att inte "virka" upp tråden. Aina S visst är det roligt med tyger men jag upptäckte nu att jag har mer än jag trodde så nu ska jag använda det jag har så mycket som möjligt. Bibi visst är det bra med gubbar som hjälper till och gör det med glädje och humor också.
 
2012-08-06 20:21   Bibbi Lundgren
Men hej och hå vad du hinner med.

Tänk vad det fastnar i hjulen.
Tar man inte bort det slutar stolen rulla :)

ps härligt med "gubbar"som hjälper till.
 
2012-08-06 19:00   Aina Svensson
En rensning skulle inte skada här. Tyglådorna svämmar över. Varför är det så roligt att köpa tyger? Som man dessuton inte hinner/vill använda.Trots att jag har så många tyger är det svårt att hitta det perfekta.
 
2012-08-06 16:59   Aina Johansson
Ibland behövs det en "rensning" av både det ena och det andra!
När jag rensar min stol från trådrester så tar jag bort "sidorna" på hjulen, då är det bara att plocka bort hela "råttboet" med trådar.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons