Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Då är vi igång

Nu har vi nästan allt material hemma för att börja med årets sista utmaning? Vi hade sådan tur när vi var till staden i tisdags och hittade hatt och stövlar på Myrorna. Vi hade dubbeltur för de reade allt med 50% p.g.a. att de ska renovera lokalen. De ska "bara" kläs med blått tyg och svart lack. Vi hade dessutom trippeltur för vi hittade det randiga tyget som jag letat länge efter. Det blåa och svarta tyget fanns redan i min egen tygrotta.

Igår började vi tillverkningen, man får verkligen ta ett steg i taget så det blir rätt. Nu är grunderna för jackan och byxorna klara och idag fortsätter vi med detaljerna till dem. Ni får hålla tummarna att turen håller i sig för vi har inte tid med krångel.

Jag smet emellan med en toille till en t-shirt till mig, som jag tänkt göra till vår semester. Jag sydde provmodellen i ett tyg från grottan och jag tror den duger att använda på "riktigt" vi får se när jag lagt upp ärmar och längden, brunt är ju inte min färg men vem vet. Den riktiga har jag tänkt göra i ett tyg som jag köpte i Holland när vi var där i somras som är mera i mina färger.

Nu är snart Endine här så det är bästa jag gör lite nytt som hon kan prova.

Åtterkommer med rapport om hur det fortskrider.

Ha det så gött till dess.

Inlagt 2011-12-29 08:55 | Läst 2806 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-12-30 10:16   Lotta Nilsson Persson
Det är alltid lika roligt att läsa om alla dina "utmaningar" och hur du alltid löser dem. T-shirten blev också snygg, var har du hittat mönstret? Dottern älskar den modellen på t-shirt.
 
2011-12-29 22:03   Bibbi Lundgren
Bara så imponerad.
Du är skapt för att ordna ock fixa.
 
2011-12-29 12:29   Ulrika Lindh
Spännande, ser fram emot fortsättningen!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons