![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#2 |
Medlem sedan: jan 2006
Inlägg: 1 918
|
Är det knivar i matberedaren? Jag gissar att det är dem det beror på. När du använder en visp eller degkrokar så drar de ju ut glutentrådar vilka håller ihop degen och gör den smidig. Men när du använder matberedare med knivar så får du inte dessa trådar vilket leder till kompaktare kladdigare kakor-bröd. Detta är dock inget jag vet med 100% säkerhet utan bara mina teorirer.
|
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:54.