Elvisp kastas ut! och handvisp med träsked som gäller när finmalade mjöl o bakpulver hälls ner med mjölsikt (
HÄR)!
OBS. Efter ägg och socker elvispats
Jag brukar få saftiga muffins. Det är en sorts kladdiga chockladskaka.
Jag använder alltid av finkvalité mörk choklad som smältas i vattenkok och hälls i smet, och Hasselnöt-likör eller körsbärlikör också

Så det får frasig på ytor o saftig/kladdig inuti.
Många gäster fick svimma när de stoppades in i munnen.
Jag har bott i Schweiz. så lärde jag mig MKT deras bakelser o tårtor. De är rätt krävande. O Jag har smakat mer än 130 tårtor!
så... Jag gillar bäst egna recept som kom från Schweiz, Österrike och Ungern, dom som finns inte i Sverige, bl.a. på caféer.
Jag är fruktansvärt kakamonster
Fy fan.. jag måste baka nu!