Visa ett inlägg
Gammal 2008-08-24, 16:37   #10
Addes Addes är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
Elvisp kastas ut! och handvisp med träsked som gäller när finmalade mjöl o bakpulver hälls ner med mjölsikt (HÄR)!
OBS. Efter ägg och socker elvispats

Jag brukar få saftiga muffins. Det är en sorts kladdiga chockladskaka.
Jag använder alltid av finkvalité mörk choklad som smältas i vattenkok och hälls i smet, och Hasselnöt-likör eller körsbärlikör också
Så det får frasig på ytor o saftig/kladdig inuti.
Många gäster fick svimma när de stoppades in i munnen.


Jag har bott i Schweiz. så lärde jag mig MKT deras bakelser o tårtor. De är rätt krävande. O Jag har smakat mer än 130 tårtor!

så... Jag gillar bäst egna recept som kom från Schweiz, Österrike och Ungern, dom som finns inte i Sverige, bl.a. på caféer.

Jag är fruktansvärt kakamonster

Fy fan.. jag måste baka nu!

Senast redigerad av Addes den 2008-08-24 klockan 16:42.
Addes är inte uppkopplad   Svara med citat