| 
	
		
		
		
		
		 Jag kan dela med mig av denna som är supergod. 
Har alltid den till både Jul Påsk och Midsommar. 
/ Ingrid  
 
 
Nubbesallad			4 pers. 
 
1 dl gräddfil 
1 dl majonäs 
4 msk kaviar 
1 liten röd lök 
1 liten gul lök 
1 knippa dill 
1 burk matjesfile 
6-7 kokta potatisar i småbitar 
2 hårdkokta ägg. 
 
Blanda gräddfil, majonäs, kaviar, dill och lök. Skär sillen, hacka potatis och hacka i. Garnera med hackat ägg och persilja. 
Jag använde det mesta av ägget i salladen och sparade lite till garneringen. 
Låt stå kallt före servering. 
 
Receptet går bra att dubblera men använd då 3 burkar matjesfile. 
		
	
		
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 |