Sysidans forum

Sysidans forum (http://www.sysidan.se/forum/index.php)
-   Maskinbroderi (http://www.sysidan.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   embird (http://www.sysidan.se/forum/showthread.php?t=31055)

adermale 2019-10-31 00:06

embird
 
När jag är i embird och i editor så har jag markerat stygnsättningen och trycker på menyn infoga och väljer infoga/ta bort koder. där väljer jag infoga klippkoder mm sedan OK. det händer inget i alla fall. går dit igen och alla rutor är tomma igen. Vad gör jag för fel? jag har ny dator kanske nån annan inställning som ska göras i Embird?
på min förra dator(som är trasig nu) hade jag Embird så var det klippkoder så man inte behövde klippa med saxen på alla hopp själv när broderiet var klart. Jobbigt med alla långa hoppstygn.

adermale 2019-10-31 07:08

1 bifogad(e) fil(er)
Citat:

adermale skrev: (Inlägg 192050)
När jag är i embird och i editor så har jag markerat stygnsättningen och trycker på menyn infoga och väljer infoga/ta bort koder. där väljer jag infoga klippkoder mm sedan OK. det händer inget i alla fall. går dit igen och alla rutor är tomma igen. Vad gör jag för fel? jag har ny dator kanske nån annan inställning som ska göras i Embird?
på min förra dator(som är trasig nu) hade jag Embird så var det klippkoder så man inte behövde klippa med saxen på alla hopp själv när broderiet var klart. Jobbigt med alla långa hoppstygn.

Det ser ut så här när jag kollar i manager och får upp inforutan när man för markeringen på brodyret.


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 22:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.