Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Creative Grids

För quilt-tillbehör och en del andra sybehör. Specialiteten är deras quiltlinjaler med anti-glid.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 22222
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Sysidan


2008-09-06 Sophia .
Betyg: 2

Plus: Bra sortiment. Bra linjaler och mallar. 10% rabatt om man är stamkund.

Minus Usel kundservice. Man vet inte vad frakten kostar innan de har packat ens beställning.

Kommentar: Problemet med Creative Grids är att deras webshop inte är anpassad för oss i utlandet. De vet inte i förväg hur mycket portot till Sverige kostar. De vill att man beställer och betalar och sedan ringer in sitt kontokortsnummer och så drar de extrakostnaden för portot manuellt. Jag har gjort det och det har fungerat väl. Det tråkiga är bara att man inte vet i förväg vad det kostar. När jag har beställt endel småplock plus 2 st quiltvadd, en stor (queen) och en liten (crib) har det kostat kanske £8 extra i portokostnader.

En annat, betydligt mindre, problem är att om man läser deras Terms & Conditions på webben så är den sidan inte fullständigt ifylld. De har använt en mall och glömt att fylla i vissa uppgifter och ta bort andra. Det ger ett oprofessionellt intryck.

Creative Grids står på min svarta lista men det beror inte på ovanstående utan på att jag fick ett mycket otrevigt svar när jag frågade om de hade skickat min senaste (och sista) beställning. Jag kommer aldrig mer att beställa därifrån eftersom jag inte vill vara med och betala lönen till folk som är otrevliga mot mig.

Det är verkligen synd att de var otrevliga för sortimentet är bra och man får 10% rabatt om man är stamkund och jag hade gärna stannat kvar om de bara hade betett sig som man kan förvänta sig av en leverantör.

Kundservice: Otrevliga.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons