Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Pfaff Select 1548

Pfaff Select 1548

Select 1548 har samma finesser som de andra select-maskinerna och dessutom några till. Du har 40 olika sömmar att välja bland. Trädning av nålen är enkelt med den inbyggda nålträdaren. Den har också IDTT - som ger jämn tygmatning både över- och underifrån. Och det finns ännu fler funktioner och tillbehör, såsom stoppfoten, rullsömsfoten och dekorfoten som ger dig ännu fler möjligheter.

Tillverkare: Pfaff
Tillverkarens produktsida
Betyg: 55555
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Sysidan


2010-05-24 Helena .
Betyg: 5

Plus: Övermatning, många pressarfötter, stark, enkel att förstå sig på.

Minus Svårt att säga. Möjligtvis priset.

Kommentar: Efter att min mammas symaskin gett upp totalt efter många år av krångel bestämdes det att jag skulle ha en ny symaskin. Jag tittade på många olika då, men fastnade för den här Pfaffen, framför allt eftersom den både är otroligt stark och har en övermatare. Det gör att den tar sig igenom allt, från många lager tjockt jeanstyg och korsetttyg (10-12 lager har jag klarat), men också tunna skira tyger och stygnen blir fortfarande snygga. Den har dessutom _många_ olika sömmar för olika slags tyger, även om jag har en 4-5 stycker som jag först och främst använder. 3½ år senare är jag fortfarande supernöjd. Den har verkligen fått slita, men gnäller fortfarande inte det minsta.

Liknande produkter: Janome Easy Jeans

Kundservice: Köpte maskinen hos Symaskinshörnet i Linköping vintern 2006/2007. Då var jag inte helt på det klara med vad jag skulle ha, men blev rekommenderad denna efter vissa diskussioner och tittande på olika maskiner. Supertrevlig personal som är kunnig och först och främst ute efter en nöjd kund.

Köpplats: Symaskinshörnet

Pris: 6000


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons