Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Apidae, sybehör och dylikt

Diverse syartiklar till resonabla priser, de mesta småting man behöver, även för pappers- och kortarbeten. Dock inte tyger i regel.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 55555
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Sysidan


2004-11-04 Marie-Sofie Karlsson
Betyg: 5

Plus: Rätt snabba, trevliga, stort urval av saker man inte alltid hittar annars

Minus Inte världens enklaste sida att leta sig fram genom, egna kategorier

Kommentar: Alla diverse pillerier man kan tänkas behöva brukar finnas. Plastfickor, saxar, nitar, pärlor, små plastpåsar, wellpapp, broderigarner av alla möjliga sorter (verkligen alla möjliga!), broderier, innerkuddar, skärmattor, osv... De ska även börja med virk- och stickgarner har jag hört.

De har helt enkelt allt pillertrill, och det farligaste är att det är så mycket till så små priser att det slutar med att man beställer mängder man inte tänkt sig för att rättfärdiga frakten (som för den delen också tenderar vara väldigt låg ändå)

Ett problem med sidan är att det är svårt att minnas under vilken kategori man hittat saker då de kallas "tillbehör", "bra-å-ha", och dylikt. Den enkla att förstå är "broderier".

Första gången man beställer får man antingen betala i förskott, eller mot postförskott - efter det får man betala via faktura, om man registrerat sig som kund.

Rent generellt så har de gett ett mycket bra intryck, och de har mycket detaljer som annars inte alltid är så lätt att hitta.

Liknande produkter: Panduro

Kundservice: Nästan alltid snabba svar på mail.

Köpplats: Sykompaniet Apidae


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons