Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Allt om handarbete

En jätte skön tidning för oss som sitter med hantverk, här finns allt inom detta område.Bra mönster men kan vara lite knöligt att rita av dem, när de är olika färger på mönsterdelarna. Men annars härliga bilder, man blir verkligen inspererad.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 2.822.822.822.822.82
(baserat på 11 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 34 ägare på Sysidan


2011-07-22 Ann Tegnér
Betyg: 3

Plus: Flera mönster på en gång vilket jag gillar.

Minus Allt för omoderna och säckiga kläder - att vara överviktig och att gilla pösiga 3/4 byxor och knytband är ett minimikrav. Burda-light.

Kommentar: Jag köper tidningen då och då beroende på urvalet.

Liknande produkter: Burda

Köpplats: Närmsta Pressbyrå


 

2010-05-09 Fanny N
Betyg: 2

Plus: Man får många modeller om det är ett bra nummer.

Minus Sexistisk. Dåligt språk. Samma modell återkommer ideligen. Dålig modenivå. Krångliga beskrivningar. Dålig service, saknar mail och tygerna är dyra och kommer efter flera månader. Dålig rabatt för premumeranter. En del modeller är uppseendeväckande fula.

Kommentar: Jag ger upp nu. Jag tycker tidningen är löjlig med sin dåliga svenska,sexitiska texter och alla korta byxor.I hur många år som helst har det varit det mest heta de vet.
De påstår att deras designer får inspiration från catwalken men det är nog inte sant. Till tonårstjejer designar de clownkläder och skriver att det blir en "musthave" (deras eget töntiga ord) när sanningen är att ingen tonårstjej i världen skulle spöka ut sig i korallfärgad pösoverall.
Pojkar ska ha tuff anorak och vara ute med pappa i naturen och flickor ska leka inne med deras tygspis. De har totalt missat den debatt som råder angåend flick och pojkkläder. Deras pojkkläder är stora tuffa i dova färger. Flickorna ska ha mindre och färg och glitter.Hela tidningen känns totalt förlegad sådär 20-30 år.Man ska sticka en tröja till mannen i sitt liv.Mannen stickar tydligen inte själv. Jag har en polare som stickar helt fantastiska tröjor och han heter Jonaz. Jag tycker det är synd att de inte byter stil och skärper sig!

Liknande produkter: Burda, Ottobre. Dessa två spelar i en annan liga. Men det skulle vara roligt med en mer jordnära hemmavävd tidning som komplement till de två men aoh håller inte måttet.


 

2010-04-10 Marita Jansson
Betyg: 4

Minus De har tagit bort sidorna med beställning av tygerna

Kommentar: Har varit en favorit tidning. Men är nu tvungen att sluta med den, kommer att få massor att göra på våran gård framöver. men kommer nog säkert att prenumerera på tidningen igen längre fram mot hösten.


 

2009-04-30 Eva Jacobsson
Betyg: 3

Plus: Praktiskt att kunna beställa tyget till mönstret. Enkelt att beställa via hemsidan. Ofta roliga stickmönster på pojktröjor, vilka kan lämnas vidare till mormor ;-).

Minus För få kläder till pojkar. Mycket krångliga sömnadsbeskrivningar som inte alltid stämmer. Får testa mig fram (tur att jag är syvan). Tyget ofta slut när jag vill beställa. Håller med om att tidningen var modernare på 80/90-talet.

Kommentar: Ojämn. En del nummer glänser till och jag kan hitta hur mycket som helst, andra nummer kan vara urtråkiga. Trots det en bra inspirationskälla.

Liknande produkter: Burda

Köpplats: Prenumererar


 

2009-04-23 Ann Lindahl
Betyg: 2

Plus: Den kommer med posten.

Minus Dålig rabatt när man prenumererar. Och tygerna oftast slut när man vill beställa.

Kommentar: Det är ofta det händer att mönsterbeskrivningen inte stämmer, eller att dem glömmer bort att ta med halsinfodringen med infodringen på framstycke eller att man ska klippa ut 6 st skärmar när man ska sy en keps.


 

2009-04-20 barbro k
Betyg: 1

Minus Uråldriga modeller, dålig sömnad obefintlig pressning. Omoderna stickade saker.

Kommentar: En riktig sk..blaska! Samma mönster kommer igen hela tiden med annat tygval, omodernt och slarvigt sytt! Ofta inga knappar utan mycket ska knytas(!) ihop med band! Riktigt amatörmässig. Jag har slutat prenumerera på den för länge sen. Burda är betydligt proffsigare i sitt utförande

Kundservice: Svår att bli av med sin prenumeration.


 

2009-04-19 Avslutat Medlemskap
Betyg: 1

Minus Omodernt, trist, slarvigt sytt

Kommentar: Gaaahhhh! Började prenumerera på AOH, men jag är riktigt missnöjd med tidningen. Mönstrena är omoderna, liksom tygerna. Bilderna är dåligt tagna, otydliga och ser så vansinnigt omoderna ut (man riktigt ser hur modellerna mår dåligt i kreationerna). Det är dessutom allt för mycket stickning i tidningen. Jag minns tidningen sedan jag var liten, då min mamma prenumererade på den. Då, på 80- och 90-talet hade tidningen för tiden tuffa/moderna mönster samt kul pyssel och idéer. Ja, jag är hård - men det är i mitt tycke en usel tidning, förlåt; BLASKA!

Pris: 53.5


 

2009-01-31 Gunilla Scott
Betyg: 5

Plus: Bra bilder och lätt att rita av mönsterdelar

Minus För mycket stickmönster

Kommentar: Längtar efter den varje månad och hittar alltid något som jag vill sy, Har haft den i över 20 år och tidningen ger mig inspiration och glädje

Liknande produkter: Burda


 

2009-01-29 Prinsessan Rosa
Betyg: 2

Plus: Aktuell, fräsch, säsongspyssel.

Minus Totalt obegripliga sömnadsbeskrivningar alltsomoftast. Ibland beskrivs delar som inte ens finns med i mönstret. De gör även saker krångligare än vad de behöver vara.

Kommentar: En handarbetstidning som är modeinriktad. Brukar låna den på biblioteket.


 

2008-07-10 Sandra Buratti
Betyg: 4

Plus: Ofta en hel del moderiktiga, enkla, modeller.På sin hemsida säljer de, de tyger och garn som används i tidningen. Finns mycket stickmodeller.

Minus Lite väl enkla modeller ibland, hade gärna sett åtminstone något plagg som är lite mer utmanade. Riktar sig till en för stor läsarkrets då den även innehåller plusmodeller och barnmodeller.

Kommentar: För mig som gillar både stickning och sömnad är den här tidningen ideal. Man får många mönster till ett lågt pris. Generellt sett tycker jag att passformenär helt ok.

Liknande produkter: Burda

Köpplats: Pressbyrån


 

2008-06-14 Nina Magnerius
Betyg: 4

Plus: Många enklare mönster som är med i dagens mode.

Minus Ibland bara mönster för äldre damer och överviktiga

Kommentar: Jag gillar verkligen denna tidningen, mkt bra enkla mönster att sy. Och mycket roliga kläder för barn. Kan ibland tycka att vissa nummer har väldigt mkt mönster för stickningen (och det kan ju inte jag), men den heter ju ALLT om handarbete, å då skall ju det vara med.
Tycker att dom skulle kunna ha lite mer mönster åt det fräckare håller för lite ynglingar..

Liknande produkter: Burda


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons