Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Bernina Bernette 334 DS

Overlockmaskin för fyra trådar från slutet av nittiotalet.

Tillverkare: Bernina
Betyg: 44444
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 8 ägare på Sysidan


2006-01-03 Anna N
Betyg: 4

Plus: Snygga sömmar, driftsäker, relativt lätt att hantera, lätt att byta överkniv och att få den slipad.

Minus Något svårläst bruksanvisning (vissa delar), trixigt att byta nål. Lite knepigt att trä maskinen, efter lite träning går det dock betydligt lättare!

Kommentar: Jag är jättenöjd med denna overlock i det stora hela. Det tog ett tag att lära sig att trä maskinen och det kan vara trixigt att byta nål ibland.

Den är diftsäker, har bara behövt serva den en gång under alla år (har haft den i 13 år och har sytt en hel del). Kniven har fått slipas två gånger och båda gångerna har det varit min egen dumhet (missade att ta bort knappnålar).

Det bästa är att jag fortfarande upptäcker nya sätt att använda den på... overlocksöm med olika färger på trådar, rullfåll... m m!

Liknande produkter: Tittade inte på så många... hade provat denna maskin innan och visste att symaskinsförsäljaren var pålitlig!

Kundservice: Helt underbar försäljare som verkligen hjälpte till efter bästa förmåga... har i övrigt inte behövt så mycket annan support!

Köpplats: Systugan i Tyresö (Eva Silvergren)


 

2004-07-12 Ewa Olsson
Betyg: 4

Plus: Lätt att trä - om man tar det lugnt och följer anvisningarna steg för steg. Fnasuppsamlare som är lätt att ta loss och tömma. Ganska tystgående.

Minus Svårt att ställa in trådspänningen riktigt bra och lite svårt att fälla undan kniven.Lite liten "fnasuppsamlare".

Kommentar: Det här är min första egna overlock så jag kan inte bedöma hur bra den syr annat än att den gör det... alla har varnat och varnat för hur svåra overlocker är att trä, men det var inte svårt - däremot lite pilligt och tog en stund första gången.

Köpplats: Privat

Pris: 2500


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons