Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

knyppeldyna

redskap för att knyppla

Tillverkarens produktsida
Betyg:
(baserat på 0 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 15 ägare på Sysidan


2010-03-30 Hanna Andersson
Plus: Billiga begangnade så det är inte dyrt att skaffa flera om man nu vill variera sig då man knypplar. (om man nu har plats).

Minus De tar mer plats än man tror, kvalitén varierar beroende på vad man får tag på

Kommentar: Jag har en begangnad inhandlad i Vadstena för 120 kr den läkte lite sågspån (som den är stoppad med) det löste jag med lite trälimm. Jag valde även att klä om den då den var klädd med något vidrigt fusklädertyg som var helt tort och sprucket, plus att man vill ju ha någor fint att titta på då man knypplar (jag valde mönstrat trots att man rekomenderas att inte göra det).

Tips vid inköp köp en begangnad de är billiga mellan 100 och 500 (då i EXTREMT bra skick) åtminstånne så är det vad de kostar i Vadstena och Motala(på antikhandlarna). Tänk på vad du vill ha den till i fråga om form bredd på rullen osv. ta det som passar dig eller leta vidare vid fel på den tänk på om du klarar att åtgärda det före du köper den (typ orkar du med att spika 300 småspik runt hela samtidigt som du försöker få tyget att sitta snyggt. De stoppades med lite olika material så testa hur lätt det är att nåla i den och om nålarna sitter still.


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons