Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Bernina Overlock 1100DA

Betyg: 55555
(baserat på 1 recension)

Skriv en egen recension

Det finns 5 ägare på Sysidan


2007-07-11 Gumpan Norrbotten
Betyg: 5

Plus: Lätt att trä i tråden. Även för mig som har problem med bl a motoriken. Trär i tråden in i nålögat. Går mycket tyst, jämnt och fint. Bra instruktionsbok.

Minus Efter 5 år har jag fortfarande inte hittat några. Visserligen så syr jag personligen inte på den men mina vänner som kommer till mig och syr på den och hyllar den.

Kommentar: UNDERBAR!!! En riktig slitvarg som bara syr och syr.
Om du latmansträr maskinen (sätter i ny tråd genom att skarva den med befintlig i maskinen) så minskar du risken för att förstöra trådspänningen i maskinen genom att lyfta på pressarfoten. Då frigörs all trådspänning.

Liknande produkter: Singer, Husqvarna m fl alla utställare på Nolia i Piteå. Ingen av deras återförsäljare ville dra ut tråden och visa mig hur du trär den.Jag fick inte heller prova att trä dem. Generat erkände de att de var besvärliga men att det var så sällan som de behövde träs från början. Glatt lärde de i stället ut latmansträdningen.De demonstrerade endast genom och peka och de var mycket krångliga och svåra.Nackdelen med latmansträdningen om du inte kan släppa på all trådspänningen är att du på sikt förstör trådspänningsanordningen och måste lämna in den på service, (tråden dammar igen spänningsmekanismen). När jag frågade hos Bernina så sa de, javisst. Drog ut alla 4 trådrullarna. På 5 röda så var maskinen trädd. Eftersom ett av mina krav var att den skulle vara lätt att trä så blev valet Bernina. Mitt val var enkelt. Har sedan tidigare en Bernina symaskin, i år 36 år gammal och spinner som en katt. Den är mycket väl använd. Jag är mycket noga med att rengöra och smörja mina maskiner. Jag har aldrig haft problem med någon av dem.

Kundservice: Ingen erfarenhet eftersom jag aldrig behövt någon.

Köpplats: Nolia Mässa


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons