Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

www.fabricshack.com

En amerikansk quiltaffär som säljer quilttyger och enstaka mönster. De säljer tyger från alla de stora företagen som Moda, Kaufman och Marcus Brothers, men även noname-tyger. Affären är uppdelad i två delar en vanlig avdelning där tygerna kostar från $6/yard och uppåt och en reaavdelning där tygerna kostar $3-5/yard.

Tillverkarens produktsida
Betyg: 55555
(baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Sysidan


2008-07-05 Anne Nilsson
Betyg: 5

Plus: Stort utbud med riktigt fina rea-tyger till ett drömpris. Snabb leverans. För de som gillar mindre arbeten, större arbeten med många olika tyger eller applikationer är det jättebra att man kan handla remsor på 1/8 yard. Jag fick gratis ett par mönster, nålar och en penna med på köpet. Det tyckte jag var gulligt.

Minus Synd att man inte kan söka på motivkategorier, som exempelvis cats. Söker man på cats så får man upp serier som heter så, men de har ju betydligt fler tyger med katter som motiv.

Kommentar: Rekommenderas varmt! Varning utfärdas dock att det är ruskigt lätt att inte kunna sluta lägga varor i varukorgen ;)


 

2007-01-19 thina Bergman
Betyg: 5

Plus: Snabb leverans.

Minus De kräver att man betalar med kreditkort.

Kommentar: Handla här! Vilken underbar hemsida. Starkt beroendeframkallande. Tänk bara på att hålla dig under tullgränsen så du slipper tull- och skatter. Jag tror att det är max 40 dollar du kan handla för utan tullkostnader.

Kundservice: Snabb och korrekt mailkontakt.


 

2006-09-04 Jessica Jansson
Betyg: 5

Plus: Bra service, bra priser, bra utbud!

Minus Svårt att söka efter speciella tyger på hemsidan

Kommentar: Fabric shack är min absoluta favorittygaffär!!!

Kundservice: Alltid toppen!


 

2006-01-05 Doris Hast
Betyg: 5

Plus: Billiga tyger

Kommentar: Billiga reatyger Det är inte alltid samma "djup" i tygerna som dom till fullpris har.färgåtergivningen är väl lite sisådär(kan bero på min dator)men tygkvaliten är väldigt bra.Alla tyger kommer inte.Jag skickade efter batiktyger typ provbitar jag är mer än nöjd.Det fick inte plats för ett frimärke till i paketet.snabb leverans tar inte mer än en vecka.Jag betalar med E-kort funkar alldels ypperligt.
Kan rekomedera dom med det varmaste.


 

2005-05-08 Jorild Engkvist
Betyg: 5

Plus: Billiga tyger. Bra service.

Minus Tyger är ibland slut fastän de inte är borttagna från hemsidan. Tygerna har en rykande åtgång, så vill man ha ett speciellt tyg får man beställa fort, annars kan det ta slut.

Kommentar: Jag har handlat två gånger på Fabricshack. Ena gången var leveranstiden 14 dagar och den andra gången hade jag tygerna på en vecka (beställde på en onsdag och fick tygerna nästa onsdag). Den gången då det var så lång leveranstid shoppade jag sista dagen på januarirean och två tyger var slut, men de meddelande mig detta eftersom jag hade bett om det, så jag kunde välja två andra tyger istället. Portot var $9 och de lyckades trycka ned 8 yard i kuvertet. Båda gångerna har de skickat med ett enkelt quiltmönster och lite krimskrams, ena gången en nyckelring och andra gången en nyckelring och en penna. Jag fick ett mail om att beställningen var mottagen och ett mail om att min beställning var skickad. Färgåtergivelsen är inte alltid den bästa, men de skriver alltid vilka färger som tyget har.

Liknande produkter: www.bighornquilts.com


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons