Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Bernina 220

en maskin med div. olika sömmar. ett alfabet. inte så mycket saker som följer med maskinen, t ex bord. de mest vanliga pressarfötterna följer med.

Tillverkare: Bernina
Tillverkarens produktsida
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 7 ägare på Sysidan


2011-02-07 Ayla Lannestedt
Betyg: 4

Plus: Stadig, lätt att byta sömmar och pressarfot. Lättanvänd och logisk.

Minus Lite för stadig ibland för min smak, hade förväntat mig mer flyt när den syr. Och utförandet på dekorsömmarna går verkligen att diskutera men jag ger inte särskilt mycket för kombinationsmaskiner egentligen.

Kommentar: Jag har precis (jan 2011) bytt upp mig till en Bernina Activa 220 efter att ha haft en supergammal Husqvarna Combina. Det är i allmänhet en trevlig maskin, tyvärr har jag vant mig att sy med en ren overlockmaskin och då känns den här lite trög.

Vissa stora plus har den dock, valmöjligheten att stanna nålen i upp- eller nerläge älskar jag och den dolda fållsömmen skulle jag inte kunna leva utan numera.

Men jag ger inte så mycket för dekorsömmarna, visst är mönsterna fina men maskinen verkar inte riktigt klara av att sy det så snyggt som jag hade tänkt mig.

Liknande produkter: Berninas liknande produkter 1 prissteg upp/ner men tyckte att den här balanserade priset och vad man fick bäst.

Kundservice: Supertrevligt litet ställe nära mig med 1 personal som är otroligt kunnig och lätt att prata med, JB Teko Teknik AB i Helendelund (Stockholm)

Köpplats: JB Teko Teknik AB

Pris: 8495


 

2007-10-06 Fru ida-maria
Betyg: 5

Plus: tyst, stabil

Kommentar: har sytt med denna modell under min utbildning och var väldigt nöjd med den och tyckte den uppfyllde dom kraven jag har. stabil och pålitlig.

Köpplats: skövde symaskiner

Pris: 7495


 

2005-04-30 gunilla broberg
Betyg: 5

Plus: stark motor. tystgående. billig i förhållande till andra bernina

Minus bordet ej med.

Kommentar: en härlig maskin, jag saknar inte mitt köp. efter första dagen älskade jag min maskin, min förra maskin väsnades så när någon vill prata fick jag sluta sy.

Liknande produkter: tittade på andra bernina men tyckte inte att skillnaden var tillräcklig med prisskillnaden. använder man alla dessa sömmar?

Kundservice: min lokala affär i alingsås är underbar när det gäller support.

Köpplats: alingsås sycentr

Pris: 6385


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons