Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Sök produkter   Sök i recensioner

Quick Knit

Quick Knit

Kallas även Knifty Knitter, Påtring, Påtcirkel, Knitting Loom beroende på var man köper den. Fungerar som en påtdocka (Sticklisa), men med fler piggar. Finns i flera storlekar så man kan sticka allt från sockar till mössor, schalar och även stora plagg som klänningar och koftor mm.
Priset är naturligtvis beroende på storlek - går att köpa både som set och separat.

Betyg: 4.54.54.54.54.5
(baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 11 ägare på Sysidan


2008-10-25 Linn Eriksson
Betyg: 5

Plus: Enkel att komma igång, men kan även göra mer avancerade saker. Enkelt att hitta mönster. Flera storlekar att välja mellan.

Minus Något begränsad av maskornas storlek/täthet.

Kommentar: Jag är lite förälskad i den här produkten. Jag som normalt sett inte kan sticka ens en provlapp kan nu mer perfekt resultat sticka vantar, mössor, halsdukar, bäbistofflor, armvärmare, benvärmare och mycket mycket mer. De mindre ringarna kan man även använda för att göra garnblommor.

Köpplats: Panduro

Pris: 59


 

2008-10-07 Anna Karlsen
Betyg: 4

Plus: Enkelt och smidigt, ganska lätt att hitta projekt på nätet på enklare grejer. Instruktioner och video finns på engelska på nätet.

Minus Lite svårt att hitta mönster på svenska, instruktionerna som följer med kunde vara lite tydligare.

Kommentar: Enkelt att sticka både sjal, mössa och enkla sockar/tofflor utan risk att tappa maskor. Arbetet ligger i knät precis som rundstickning och man kan även utgå från vanliga mönster för sina projekt. Finns i flera olika storlekar, jag har nu tre varianter.
Priset varierar beroende på storlek, upp till ca 100 kronor.

Kroken som medföljer från Panduro är behagligare att arbeta med än den från Järbo (den är lite mattare och glider inte lika enkelt som Panduros blanka krok). Samma sak gäller de medföljande instruktionerna, Järbo har en kort instruktion som tyvärr är ganska bristfällig, Panduros kit innehöll däremot både instruktioner och ett par mönster.

Köpplats: Panduro

Pris: 59


 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons