Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Gammal 2013-02-09, 20:01   #1
Mani Mani är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2008
Inlägg: 6
Familia

Hej!
Jag har gjort ren min gamla familia stickmaskin och nu går halva nålbädden bra och halva med motstånd. Vad har jag gjort för fel?

Mani
Mani är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-02-10, 16:23   #2
krtek krtek är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2010
Inlägg: 347
Har du smörjt ordentligt?
krtek är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2013-02-10, 20:26   #3
Mani Mani är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2008
Inlägg: 6
Tack! Jag har smort, plockat isär, satt ihop och smort igen (med symaskinsolja) men likt förbannat går halva bädden lätt och andra halvan med motstånd. Nålarna löper fint när jag testar dem utan släden, men så fort släden kommer på kärvar det till hälften. Om det kan vara att jag skruvat fast löpskenan för löst eller för hårt i ena sidan för släden har jag också kontrollerat.
Mani är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 19:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© Mainloop Media Network AB Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop
Annons