Visa ett inlägg
Gammal 2007-10-26, 02:22   #14
Lillith Lillith är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: dec 2006
Inlägg: 1 109
För oss som inte har en butik som säljer korsettillbehör i stan så är det inte att "krångla till det med billiga lösningar" att handla sånt som fins till hands istället för att beställa via postorder.
För mig handlar det betydligt mer om vad som är enkelt än vad som är billigt.

Men visst blir det billigare också och trådskaparen frågade ju faktiskt efter billiga lösningar. Och eftersom det fins billiga lösningar var det det jag tipsade om istället för att monotont rabbla det gamla "bättre att köpa riiiiktiga saker..." som ju ändå dyker upp hela tiden.

Jag tvivlar inte ett ögonblick på att det kan bli bättre och hållbarare korsetter av "riktiga" material. Men det fungerar ju med andra material också så jag tycker inte man ska vara allt för insöad på att bara sånt som säljs för ändamålet duger något till. Min första rensbandskorsett syddes för rättså några år sedan nu, med relativt billiga och framförallt lättillgängliga material och den fungerar fortfarande och den används ett par gånger i veckan.

Det kanske inte "duger" åt alla korsettskapare här men år mig duger det fint. Och som sagt till ett plagg som bara ska användas till fint så räcker det ju gott och väl, även om det som sagt inte blir riktigt lika stabilt som med krinolinstål.
Lillith är inte uppkopplad   Svara med citat