Visa ett inlägg
Gammal 2005-02-25, 15:12   #3
Giza Giza är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: okt 2004
Inlägg: 114
Jag har kommit hem från mässan. Tycker att det är lite trist att det är så otroligt mkt som har med quiltning att göra. Jag som inte håller på med det har inte sååå mkt att titta på tyvärr.

Det finns två montrar (vet inte namnet) som är ganska/väldigt långa som har en MASSA små pryttlar i stil med nålar, måttband, spolar, knappar, resår + mkt mer.

E-slöjd var där och det är som vanligt kul att se alla tyger "live". De har dock inget speciellt erbjudande utan ordinarie pris.

Tidningarna Hus & hem (tror den heter så), Plaza och ngn mer har bra erbjudande på 5 tidningar för 50:-.

Det fanns en del bra erbjudanden på icke quilttyger men också mkt skräp. Det blir ju ganska rörigt på mässor när folk sliter och drar i allting.

Det fanns en monter som sålde en massa olika broderier (nästan längst in i lokalen tror jag). De hade bla jättesöta Mirandabjörnen kit. Du vet den där söta grå björnen som finns på en massa olika (dyra)kort och har en "laglapp" i huvudet. Hade jag broderat hade jag köpt en bunt direkt. Tänkte nästan köpa en endå och kanske brodera bara för att, men kom fram till att jag har ingenstans att visa upp den.

Ngt mer du vill veta?
Giza är inte uppkopplad   Svara med citat