Hej!
Jag håller på att undersöka hur en hälsoanpassning av kiosker som tex Pressbyrån och 7/11 ska gå till. För att veta hur förändringarna skulle gå hem hos "vanligt" folk, skulle det vara till stor hjälp om ni svarade på följande frågor! (Var ärliga!
)
1. Funderar du över hur nyttigt det du köper för att dricka/äta är?
2. Skulle du oftare välja frukt framför en chokladbit om det fanns ett större utbud (tex att utöver bananer och äpplen finns det även mango, kiwi, apelsin, päron, vindruvor etc.)
3. Påverkas dina inköp av reklamen som görs på TV och utanför kiosken?
4. Hur ställer du dig till en övergång från korv med bröd, pizza och pasta med fet sås till fräschare potatis- och pastasallader och fullkornspaj?
Har du själv någon idé om hur kioskerna kan bli nyttigare eller har andra åsikter är det mer än välkommet!
Tack på förhand/ Jennie