Visa ett inlägg
Gammal 2006-07-19, 22:07   #27
cariin cariin är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: jul 2006
Inlägg: 1
Kära, kära ni!

Jag är med i syjutan på Meeths och var även med i artikeln i Metro. Till saken hör att "journalisten" som intervjuade oss valde att vinkla/trycka väldigt mycket på det "politiska". Vilket egentligen endast består av att det är en grupp för tjejer (vilket för många killar kan vara svårt att förstå).

Syjuntan på Meeths fungerar så att vi sitter i en avslappnad miljö (vi har ett syrum med maskiner) och en soffgrupp utanför. Någon har med sig fika. Vi pratar om precis allt möjligt mellan himmel och jord varje gång. Det kostar ingenting att komma dit och det finns inget tvång på att vara medlem / att komma ett visst antal gånger. Dvs det är fritt, obundet. Vi är verkligen inga politiska galningar utan tjejer med intresse för handarbete och sömnad.

Jag är jätteledsen för att vi har framstått på detta sätt. Verkligen. Och jag tycker att ni ska ge oss en chans innan ni bestämmer er för att starta en egen syjunta.

Jag hoppas att jag kanske har väckt någons intresse. Nu under sommaren ligger vi lite lågt och har syjunta då och då. Annars är der varje tisdag mellan 18-21 på Meeths vid domkyrkan. Material står man för själv.

/Carin
cariin är inte uppkopplad   Svara med citat