Visa ett inlägg
Gammal 2006-04-24, 13:28   #7
PysselIda PysselIda är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: apr 2006
Inlägg: 11
Jag kan inte låta bli att svara. Problemet med tidningarna på press-stop är inte att de inte är fina men de är så enahanda. Det är bara en sorts broderier. Söta gulliga med små barn blommor eller något annat i pastellfärger.

Jag ska försöka förklara vad jag menar. Tittar vi på kläder finns det folk här som syr allt från plastkjolar till barnkläder i fina färger. Det finns något att sy för alla smaker. En hårdrockare kan sy något och en mormor något annat. Dessa två kan i och för sig vara samma person men tillbaka till ämnet. Vad kan en hårdrockare brodera i korsstygn eller för den delen någon med en vit lägenhet med björkmöbler i? Jag som känner mig som en normal 28-åring hittar inget som passar mig.

Bara för att jag inte bär samma kläder som min mamma tycker jag inte att hon klär sig fult. Jag tycker inte att de flesta korsstygnsbroderier som finns är fula de passar bara inte mig. Jag försöker tänka utanför de traditionella ramarna och får nog hitta på något själv att brodera för det finns ju inga roliga mönster.
PysselIda är inte uppkopplad   Svara med citat