Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-01, 20:02   #184
Fruhilde Fruhilde är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2010
Inlägg: 120
Citat:
marie.s.g skrev: Visa inlägg
Tänkte lite på den här tråden när jag senaste tiden läst andra trådar där man tänker gå till en fysisk butik i Sverige och provsy för att sedan beställa på nätet i utlandet. Det kanske är därför som tillverkarna vill skydda sina distributörer? Så att vi har någonstans att provsy maskinerna? Annars slutar det väl med att de får sätta upp demonstrationscenter på några platser och att alla får beställa på nätet. Att vi skulle börja betala för att vi provsyr maskinerna antar jag är uteslutet?
Jag har inge som helst problem med att betala lite mer och få handla i Sverige i en butik nära mig... problemet är ju att butikerna nära mig inte begriper att kunderna nuförtiden har koll på priser och marknaden på ett helt nytt sätt än för typ 10-15 år sedan. Så att oförbehållslöst hålla så skyhöga priser funkar ju inte i längden. Svenska butiker kan föresten hålla lägre priser än de gör många gånger för det finns svenska butiker som då och då säljer till priser som nästan liknar de i England. De måste lära sig att marknadsföra sig bättre på nätet också. Är ju bara ett fåtal som hängt med in i nutiden och syns på nätet.

Vad gäller problemet med okunnig personal håller jag helt med ngn av föregående skrivare... det blir ju nästan olidligt löjligt att köpa en maskin jättedyrt om butiken inte kan tillhandahålla kunskapen om hur den ska brukas. Har de inte den kunskapen blir ju jag skeptisk till om de kan serva och laga den när det behovet uppstår.
Fruhilde är inte uppkopplad   Svara med citat