Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-12, 15:28   #3
chery chery är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 1 053
Jag har tyvärr samma erfarenhet som dig Fiffi. Har nästan allt med hem igen när jag har varit på marknad. Jag har försökt trösta mig med att jag dom flesta gånger fått sålt lite mer än många andra där. Oftast precis så att det har täckt kostnaden för bordet samt en fika. I bästa fall även resan dit och hem.
Pratade med flera andra som sålde. Flera av dom sålde ingenting alls och ville inte komma tillbaka. Dom som sålde mest var dom som hade smycken.
Det som går bäst är allt under 25 kr. Den marknad som jag är på, är över två dagar. Ofta har vi normalpriser på Lördagen, men tvingas sänka på Söndagen för att få något sålt.Brukar ha en korg med 20 kr saker. Lördagar är det nästan enbart saker från korgen som går åt. Söndagen är folk lite mer intresserade, men tycker oftast att allt är hutlöst dyrt. ( Då ska tilläggas att jag inte har något över 50 spänn.)
Förra gången var det många som efterlyste saker som går att använda året om och inte bara julsaker, så det tänker jag lägga till i år. Många tittar ju efter julklappar.
Den marknad som jag sålde bäst på, fick jag ihop 1700 kr, på två dagar. Bordet gick på 600, och resan 300 för mig och min son. Lunch o fika ca 100 kr per person/ dag, så det blev inte mycket över.
Den gången var det handdukar som sålde bäst.
Jag tror tyvärr att det är helt avgörande var man bor.
Här i Skåne är det tyvärr hopplöst om man inte har precis rätt saker till så billigt pris som möjligt, och det där med rätt saker är inte lätt att förutspå tyvärr.
chery är inte uppkopplad   Svara med citat