Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-10, 14:14   #1
_Beppo_ _Beppo_ är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: mar 2011
Inlägg: 5
Question Undertråden gojsar ihop sig o fastnar, övertråden går av m.m

Hejsan, jag har en himla massa problem med maskinen, jag e inte van att sy o inte van på maskinerna och nu sitter jag o ska sy zikzak på en gammal tunn bandtröja som ja ville få lite mindre, och det går inte!
Den går någon sekund och sen låter det massa o hackar o grejar o så måste ja dra bort plaget hårt o de e en stor klump med tråd under o de har tjorvat sig överallt i spolen o så. ibland går också övertråden av.

Jag tycker jag har försökt allt. har öppnat och rengjort spolen o allt de där nere, o uppe där lampan o nålsaken sitter inne i med. har spolat om spolen så den är helt ny o bra gjord och rätt om den ett antal ggr, samma att jag trätt om övertråden en massa ggr. bytt nål har jag också gjort.
nu har jag pckså börjat försöka vara på alla olika trådspänningar och sånt men tycker inte ja får det funka hur som o börjar bli hemskt less på den som inte vill vara min vän mer :/

Någon som har något tips mer på va ja kan göra eller e de bara o göra om allt ett antal ggr igen o hoppas på det bästa att den sätter igång sen när den känner för det?

Mvh Emelie
_Beppo_ är inte uppkopplad   Svara med citat