Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-24, 02:27   #10
madeluc madeluc är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: maj 2007
Inlägg: 134
Jag kan tala om att vi gjorde en liknande uppmaning pa quilt och lapptekniksidan och vi blev ganska ordentligt nedtryckta. Jag skrev och berattade hur jag och ett par vaninnor till mig hade blivit bemotta av varan aterforsaljare samt generalagenten i Norge, namner inget marke, men det borjar pa J. Mitt inlagg pa quilt&lapptekniksidan blev raderat pga att jag namngett aterforsaljarens namn och butik, da raknades det som personligt pahopp enligt den sidans moderator.

Fick dessutom pahopp fran en nojd agare till detta marke, dock ej samma typ av maskin.

Vi blev dessutom anklagade for att vi betedde oss som"gnalliga tonarsjantor" av generalagenten sjalv da han skrev till moderatorn pa denna sida och hotade att stamma henne och hennes sida. Varpa hon blev radd och sedan har vi aldrig fatt namna vad vi tycker om maskiner och forsaljare.

Sa tanker er for vad ni skriver och sage for Sverige ar tydligen inte asiktsfritt och inte heller existera det fria ordet.

Men jag personligen ser fram emot att trycka ner forsaljare och generalagenter som beter sig som skit mot oss kunder, onskar alla kopte sina maskiner utomlands billigare oxh hardare konkurrens gor att de beter sig inte pa det viset. Finns sakert daliga aven har, men som sagt man verkar mer radd om sina kunder.
Mvh Marie.
madeluc är inte uppkopplad   Svara med citat