Ämne: Amy Butler
Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-12, 14:39   #6
Lysmaskan Lysmaskan är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2005
Inlägg: 252
Citat:
madeluc skrev: Visa inlägg
Jag har sytt denna vaska (ursakta att jag inte har prickar langre) och jag har skrivit till dem och sagt vad jag tyckte om detta monster. Har sytt mycket vaskor men det har var ett ut av de rorigaste jag anvant.Tygmangden de sager ar alldeles for mycket, jag fick over till tva kjolar. Lite lustigt att det ar samma tygmangd oavsett att det ar tva olika bredder pa tygerna.

Sanningen och saga sa skar jag inte snedremsor pa skradden utan jag skar dem rakt och det gar lika bra, man far jobba lite mer med tyget men det ar det vart och slippa gora av med onodigt mycket tyg. Vaskan i sig ar inte svar att sy men monstret ar som sagt rorigt och overarbetat. Besvarlig att sy ihop pga allt tyg och mellanlagg, rekomenderar att kolla efter liknade men betydligt enklare monster. Finns en sida som heter www.henriettashandbags.com, den ligger har i Raliegh dar jag bor, har tyvarr inte varit dar men jag har bestallt monster darifran, mycket roliga vaskor.

Jag personligen tanker aldrig mer kopa nagot Amy Butler monster, tycker de ar overreklamerade, absolut inget speciellt bara krangligt och dyrt. Hor garna av dig om jag kan hjalpa dig med nagot. Mvh Marei
Intressant att läsa...Kanske man inte ska läsa så mycket då. Man blir ju förrvirrad om det är för mkt detaljer.. Tack för tipset.
Lysmaskan är inte uppkopplad   Svara med citat