Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-24, 20:05   #8
Händigecarl Händigecarl är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: jun 2009
Inlägg: 100
Talking kopierat från embird site

- Får jag använda Embird på flera datorer?
- Du kan använda Embird på en enda dator, utan kan överföra det till en annan dator så länge som den andra datorn ägs av dig och så länge den används endast på en dator i taget. Du får inte låna ut, leasa, hyra, och inte överlåta eller på annat sätt distribuera någon del av Embird. Du får inte översätta, reverse-program, ta isär eller dekompilera Embird.

- Hur installera Embird?
- Avinstallera din nuvarande exemplar av Embird genom att klicka i Windows på "Start> Program> Embird> Avinstallera Embird" kommandot. Ladda ner installationsfilen för Embird från våra hämta page (vänligen skillnad mellan versioner) och spara någonstans på hårddisken (utom t.ex. i mappen C: \ Mina dokument). Börja här sparas installationsfilen i Windows (välj Start> Kör> Bläddra> C: \ Mina dokument \ (installationsfilen för Embird)> OK) och tillåta att packa in i rätt mapp (standardmappen rekommenderas).

- Hur installera Embird Alphabet plug-in?
- Ladda ner installationsfilen i alfabetet från våra hämta sida och spara någonstans på hårddisken (utom t.ex. i mappen C: \ Mina dokument). Börja här sparas installationsfilen i Windows (välj Start> Kör> Bläddra> C: \ Mina dokument \ (installationsfilen i alfabetet plug-in)> OK) och tillåta att packa in i rätt mapp (standardmappen rekommenderas).

- Hur installera Embird självstudie plug-in?
- Ladda ner installationsfilen för handledning plug-in från våra hämta sida och spara någonstans på hårddisken (utom t.ex. i mappen C: \ Mina dokument). Börja här sparas installationsfilen i Windows (välj Start> Kör> Bläddra> C: \ Mina dokument \ (installationsfilen av tutorial plug-in)> OK) och tillåta att packa in i rätt mapp (standardmappen rekommenderas).

- Hur installera plug-in Embird Studio?
- Ladda ner installationsfilen för Embird Studio från våra hämta sida och spara någonstans på hårddisken (utom t.ex. i mappen C: \ Mina dokument). Börja här sparas installationsfilen i Windows (välj Start> Kör> Bläddra> C: \ Mina dokument \ (installationsfilen av Studio plug-in)> OK) och tillåta att packa in i rätt mapp (standardmappen rekommenderas).

- Jag har avinstallerat min gamla Embird och jag har installerat nya versionen av Embird. Min Iconizer inte visar bilderna i den nya Embird som i den gamla versionen. Jag har mitt registreringsnummer men inte vet hur man tar bilderna.

Din Iconizer är inte aktiverat.
Läs vår anvisning som förklarar Iconizer plug-in att ta reda på hur du kan aktivera / avaktivera det.

- Jag har försökt att installera Digitalisering Studio och jag fick följande meddelande när unzipping
Kan inte skapa utfil: C: \ EMBIRD32 \ EDSTUDIO \ PATTERNS \ EN_0001.BMP

Stäng alla program som arbetar i bakgrunden innan installationen, även antivirus-och antispionprogram.

- Hur installera Embird på nya / annan dator?

Aldrig kopiera Embird från den gamla datorn på den nya - kopierade Embird fungerar inte korrekt!
Embird som varje program arbetar med Windows måste installeras.

Att installera Embird på den nya datorn du behöver överföra installationsfilerna från Embird och plug-ins på den nya datorn.

Om din nya dator är ansluten till Internet kan du ladda ner alla installationsfiler från våra hämta sida.

Om din dator inte är ansluten till Interent, måste du överföra installationsfilerna inspelade på CD eller USB-flash-minne.

Om installationen fil sparas någonstans på den nya datorn, starta den i Windows och göra det möjligt att installera i standardmappen. Sedan hämta, överföra och installera plug-ins och sätter lösenord. Öppna Embird och kontrollera om ditt namn visas i det blå fältet längst upp i Manager (visas inte i Editor). Om ja, har Embird in lösenord och är registrerad fullt fungerande program. Välj Hjälp> Installerade Plug-ins menyn och kolla om du har installerat och registrerat plug-ins (registrerad plug-ins har nummer i rad - om inte, skriv dem nu).

Lösenord sparas på CD har vanligtvis attributet "skrivskyddad". Du måste ändra detta attribut i Utforskaren för att acceptera detta lösenord genom Embird.


- Jag införas lösenord i Embird, men Embird är fortfarande demoversion.
Kontrollera följande:
- Om fil med lösenord har ännu strikt LÖSENORD (skiftlägeskänslig). Vissa webbläsare kan byta namn på filer i e-postbilaga.
- Om du har sparat filen lösenord i rätt mapp (i huvudsakliga Embird mapp),
- Om filen LÖSENORD har inte attributet Skrivskydd (attribut detta används för att läggas till efter sparande lösenord på CD).
Registrerade full funktionell Embird visar namnet på användaren i det blå fältet längst upp i Manager. Namn på användare inte visas i Editor.
Händigecarl är inte uppkopplad   Svara med citat