Visa ett inlägg
Gammal 2005-08-27, 08:48   #6
Rutis Rutis är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: jan 2005
Inlägg: 433
Oj! Va mycket svar! Tusentack!

Tråden, nålen och allt annat är precis nytt. Maskinen kom i torsdags och allt annat med den. Det jag försöker brodera är ett medföljande litet startkit inkl ALLT Jag fick lite tråd, broderikort, nålar, tygbit, rivfleece. Men undertråden fick jag spola själv och den är hur lös som helst, Jag ska testa att spola en ny nu och sen trä om maskinen också. Efter som färg 1 och färg 3 gick bra, men färg 2 och färg 4 har knölat så kan det ju vara så att jag har trätt maskinen konstig. Har legat vaken i natt och funderat lite

Rengjort spolhuset har jag gjort tycker jag, haft stygnplattan borta och allt, men jag ska kontrollera mer nu när det är lite bättre med ljus än mitt i natten. Det var lite svårt att sluta igår, fast det gick så dåligt. Jag ville ju så gärna att det ska bli bra. För som sagt, när den väl broderar blir det väldigt fint, till och med maken som är totalt syointresserad satt och tittade på när maskinen jobbade på.

Återigen, tusen tusen tack för hjälpen! Och nej, jag har inte fått så mycket info av säljaren för jag har köpt maskinen via nätet... Men jag ska inte ge upp än.
Rutis är inte uppkopplad   Svara med citat