Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-10, 16:23   #19
Gumpan58 Gumpan58 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: apr 2007
Inlägg: 2 472
Hej!

Jag tycker att det är en mycket bra ide. Du må fundera över hur du skall lägga upp det. Om du ska bara vara förmedlare eller inte. Hur du upprätthålla kontakten med dina leverantörer osv.


Skissar på tankar o ideer hur de skulle kunna gå till...
Kanske göra så att du står för att lägga in bild på din hemsida med erforderlig köpinfo, strl samt ev lev tid om annan storlek än de som finns i lager, samt pris (för detta lägger du på xx % av priset) Du konttaktar den som syr att fixa klädesplagget.
När kunden har betalt in till dig ber du xx skicka varan o du betalar din leveratör för varan. Det anstår din leverantör att hålla dig informerad om resp lager mm. Ni skriver att avtal med varandra, sköter sig inte någon så upphör det att gälla omgående, där ingår bla provisionsdel, hur ni skall hantera ev returer, klagomål m m. Som kund tycker jag det är bäst om frakten är inräknad i priset när jag köper.

Du får varje plagg skickat ti ll dig, du får kolla o avgöra om kvaliteen är tillräcklig bra för att sälja samt får möjlighet fota plagget och lägga in det. Returnerar plagget senare.

Det här var en ide hur det skulle kunna gå till
Gumpan58 är inte uppkopplad   Svara med citat