Visa ett inlägg
Gammal 2009-10-12, 23:31   #12
FireCat FireCat är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: okt 2009
Inlägg: 13
Unhappy

jaha nu vart jag osäker igen det e sant att det kanske e roligt att leka och pilla med nya som tex brother innovis 30?..men bättre med en som gör jobbet som hq 118...men brother gör väl också jobbet hoppas jag? ja fasen vad svårt, det är verkligen som att välja bilsedan e det ju priset med, jag ska köpa min första maskin och pungar ut 5000 direkt...e det rimligt eg.? Eller de billiga e kanske bara skräp? så har jag resonerat, och då får man lägga tid på reparationer ist kanske och tråkiga sömmar etc..? Först tänkte jag faktiskt köpa en för ngn tusenlapp bara och se nu vart jag har hamnat, i syhell om jag köper maskin över nätet kan jag gå på sykurser då här i stan? e det samma service med nätetköp?
Citat:
ichigo skrev: Visa inlägg
De nya är ju roliga att sitta o leka och peta med. Men om man ska sy en massa riktiga saker är det bättre med en symaskin som gör sitt jobb och inte bara distraherar dig.

Eller symaskiner som gör sina jobb.. En för raksöm, en overlock, en brodyr.. etc. Jag har fyra symaskiner som gör sina jobb. Och de kostar tillsammans mindre än typ Husqvarnas avancerade brodyrmaskin. Så rullar jag på stolen till den maskin som behövs.

Senast redigerad av FireCat den 2009-10-12 klockan 23:42.
FireCat är inte uppkopplad   Svara med citat