Visa ett inlägg
Gammal 2009-09-30, 11:37   #2
Jimipe Jimipe är inte uppkopplad
Forumvärd
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 1 011
Det här är egentligen inte en frågad relaterad till korsetter, utan handlar snarare om att "förstora" ett plagg.Sådant handlar mest av allt om hur passformen är och hur mycket du tänkt att öppna upp. Som regel bör man egentligen alltid lägga ut där det behövs läggas ut. Sitter den bra nu lär någon eller några centimeter inte göra någon större skillnad, med handlar det om mer kommer ju alla delar av plagget flytta sig framåt så pass mycket att det kan sitta konstigt.

Jag skulle gissa på att dubbelt tyg och öljetter räcker bra,förutsatt att du har ett stelt tyg liknande fuskskinnet överst. Som jag tolkar din beskrivning är plagget är inte avsett för att hålla in, vilket gör att påfrestningen ändå inte bör vara särskilt stor på snörningen. Skinn som mellanlägg låter väldigt bökigt. Att få i öljetterna utan tror jag blir mycket lättare.

Har du däremot tänkt att faktiskt göra ett försök att snöra in någonting alls bör du ha någon form av skenor vid snörningen, men, då bör du nog också förstärka plagget på andra sätt på andra sätt också...

Finns det någon bild på plagget ifråga så att det lättare går att se vad du har att utgå från?
Jimipe är inte uppkopplad   Svara med citat