Visa ett inlägg
Gammal 2009-07-19, 12:14   #55
chery chery är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: nov 2007
Inlägg: 1 053
Jag håller med dig fullständigt Addes.
Efter att ha varit rökfri nu i 19 dagar så märker jag en otrolig skillnad. Inte till det bättre då. Jag är betydligt mer stressad. Kan inte pausa som jag gjorde innan. Har betydligt sämre tankeförmåga och gör betydligt oftare fel. Tycker att jag är igång hela tiden och stressar, ändå blir bara hälften gjort. Den senaste veckan har jag haft svåra bränningar och kramper i magen, som jag känner igen sedan tonåren. Magkatarr. Jag har nästan inte sovit en hel natt sedan jag slutade.Svårt att somna och sover oroligt. Vaknar oftare. Hjärnan blir seg som sirap om dagarna då. Jag är helt slut och orkar ingenting. Huvudvärken har ökat.Dessutom har jag nästan konstant ont i bröstkorgen nu, något som jag aldrig haft innan.
När jag rökade hade jag också nätter som jag inte sov ordentligt, men då fick jag ändå energi av rökpauserna, och kände mig sällan trött.
En annan sak som faktiskt t.om läkare och annan vårdpersonal har påpekat är att rökare återhämtar sig betydligt snabbare från operationer. Dom kommer fortare ur sängen eftersom dom vill ha sitt bloss. Det innebär färre vårddagar. Detta är dock något som man inom sjukvården inte får prata om eftersom det skulle förstöra kampanjerna mot rökarna och statistiken över det negativa.( Det blir ju inte lika negativt då).
chery är inte uppkopplad   Svara med citat