Visa ett inlägg
Gammal 2009-07-04, 04:12   #51
ichigo ichigo är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2005
Inlägg: 3 988
Åh, haha, ursäkta, jag skrattade när jag läste det där om simulanttjejen... Hur dum får man vara? Sådana som hon förstör för andra!

Eller kanske hon är en sån där som är allergisk bara man SER det. Psykiskt alltså. Haha! Knäppgök!! Hon får nog gå på terapi! (för om det är så allvarligt att man faktiskt reagerar och lider av det så finns det terapi. Psykosomatiska besvär.)

Det finns definitivt knäppgökar, Alvan gav bra exempel på det. Det är tråkigt att folk har förutfattade meningar om t.ex. om man ger flaskan till barnet. Ibland tänker folk inte långt nog.

Jag som är döv slipper höra de värsta kommentarerna eftersom jag bara svarar att jag inte hör (och inte förstår heller) och hittills har ingen orkat *skriva* det de ville säga. Men jag är inte helt "oskadd" för det, jag ser tydligt ibland när folk tittar på o är fundersamma eller försöker gapa/skälla trots att jag sagt att jag var döv. Då är det bara att ignorera!

Senast var det en tossig gubbe som skällde på mig för att jag plockade jordgubbar från lådorna (de papplådorna gubbarna är i) till en plastpåse. Jag bara skrattade och ignorerade honom eftersom det är *kilogram*spris och ingen anvisning att man måste köpa hel låda och jag bara behövde lite. Tossiga människor.
ichigo är inte uppkopplad   Svara med citat