Visa ett inlägg
Gammal 2009-07-03, 21:57   #47
stenbeckan stenbeckan är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 1 118
Måste bara skriva.
För mig som är rökare (slutar när vi flyttar snart) så är min prioritering att visa hänsyn.
Jag står aldrig i närheten av någon utomhus. Blåser det så kollar jag åt vilket håll det båser så inte röken kommer på andra. Kollar så¨jag inte står vid ett luftintag eller nära balkonger som står öppna eller som det sitter folk på. Går undan så jag inte är i närheten av någon. Vi har fått nya grannar o jag har frågat dom om dom störs av att jag röker på balkongen ( bor på andra våningen högst upp)

MEN när jag står på en öppen plats o ingen är i närheten blir jag förbannad när en icke rökare kommer o ställer sig sidanom o riktigt fnyser o hostar o blänger på en. Vid såna tillfällen har jag lust o säga ett o annat... Men jag håller tyst o går därifrån... Likadant har det inträffat att jag gått över på andra sidan gatan för att slippa möte någon o så går dom också över o vi möts. Har fått många dumma kommentarer om rökning vid dessa tillfällen.

Man blir lite trotsig i dessa stunder.. Nästa gång jag möter samma människa så går ju inte jag över för att låta dom slippa utan jag går rakt förbi.

Kan känna att ju mer folk är på mig ju mindre motiverad blir jag att sluta... JAg känner mig som en trotsig tonåring ibland...

Så naturligtvis SKA rökare visa hänsyn.. Det är sjlvklart tycker jag. JAg skulle inte klara av att gå ut på balkongen o röka om jag visste att det störde min granne...

Skulle man inte kunna komma överens om att man har balkongen olika tider.

Önskar att du kommer kunna vara på din balkong o vädra även om det kanske blir speciella tider.

/Lena
stenbeckan är inte uppkopplad   Svara med citat