Visa ett inlägg
Gammal 2009-05-24, 20:02   #19
vida vida är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: jun 2007
Inlägg: 6
Hum, nu får du inte missförstå mig. Jag menar inte att felet skulle lgga hos dig, att du är otydlig eller åt. Det är mer kommunikationen som ibland brister jag syftar på. Farför allt när man kommunicerar via nätet är det svårt att avgöra om man verkligen syr enligt kundens förväntningar. Det är inte lätt! Jag har fått klagomål på ett färdigt plagg en enda gång. Kunden hade inte sagt att hon ville ha avigsidan på tyget utåt... inte lätt för mig att räkna ut haha. hur som helst slutade det med att vi fick göra en deal som var rätt juste för min del.

När det gäller skärningen tror jag ändå att det borde gå utan midjesömmen - dvs att få till vidden i kjolen (om det nu är den modellen jag tror att du menar). Fast då blir det inte exakt den modellen som kunden efterfrågar. Jag sydde upp två klänningar liknande dessa till två tjejer nyligen

http://www.thisnext.com/item/FC1ED18...d-Anchors-Away

http://cgi.ebay.com.my/40s-Captain-S...ayphotohosting

Enda skillnaden är att den ena har en söm i midjan. Men som du ser på den första är det ingen sådan, utan den är skuren i det jag kallar princess skärning. Båda hade bälte runt midjan.
vida är inte uppkopplad   Svara med citat