Visa ett inlägg
Gammal 2009-04-11, 01:22   #4
madeluc madeluc är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: maj 2007
Inlägg: 134
Brother VS Husqvarna

Utan tvekan och med drygt 5 ars erfarenhet av Brother sa ar den det sjalvklara valet.Har en Bernina och en Brother sjalv. Men for tillfallet lanar jag en Husqvarna D2 av en vaninna och tyvar maste jag saga sa har inte Husqvarna en chans vad det galler matningen av tyget jamfort med Brother. Bade Brother och Janome har satsat pa att ha flera matare an vad Husqvarna har vilket gor stor skillnad nar du ska sy i tjockare tyger tex jeans eller smala sommar dar endast den ena sidans matartander matar.

Brother du tankte har aven om du nu inte syr lapptacken den sa viktiga applikations sommen, samt att du har en alldeles fortrafflig knapphalsfot vilket gor att du kommer att alska att gora knapphal.

Har sjalv varit i butik och massor och sytt med Brother Innovis 30 och 50 som ar lik men har lite med sommar. sa min varmaste rekommendation ar att valja Brother maskinen. Brother har saljare lite runt om i Sverige och dessutom ar de ofta pa massor och har en mycket trevlig och hjalpsam generalagentur i Goteborg.

Lycka till med ditt kop! Marie
madeluc är inte uppkopplad   Svara med citat