Visa ett inlägg
Gammal 2005-06-13, 21:44   #1
Lova Lova är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: dec 2004
Inlägg: 40
Embird:svara snabbt snälla!

Hej
Jag har en Janome MC9500 och deras customizer program men har nu vuxit ur detta program och funderar på ett mer kraftfullt program och tänkte köpa embird. VAd jag vill fråga är att det verkligen inte är något problem att kombinera maskinen med Embird för jag vill verkligen inte lägga ner masor av pengar och sen upptäcka att det inte fungerar. SKulle vara jätteglad för kontakt med någon som har samma maskin och som också använder Embird. hur fungerar embird med Janomes gigahoop?
Är det OK att köpa Embrd från www.secretsof.com? (det är billigare där men det känns ändå säkrast att köpa det från deras egen hemsida, eller är det jag som är "fånig och orolig i onödan"?)
Och för Embird, vad jag behöver är Embird Basic och sen plug-in digitizing tool? Tjänar man på att skaffa Font Engine också? Och Iconizer?
Är det ett kraftfullt och bra program utan "barnsjukdomar" och är det användarvänligt? Har laddat ner provkopian men inte hunnit arbeta så mycket med det.
Kan man sk hand-puncha?
Sammanfattande fråga, Kan embird göra allt det jag vill, dvs få full frihet i de broderier jag skapar?
Som sagt, massor med frågor och det kommer säkert att komma fler, så jag hoppas att komma i kontakt med andra Embird/Janome användare!
Mvh
Lova
Lova är inte uppkopplad   Svara med citat