Visa ett inlägg
Gammal 2008-12-14, 15:03   #17
artesaan artesaan är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: dec 2006
Inlägg: 163
Smile

Citat:
Engla skrev: Visa inlägg
artesaan, var det mig du menade?! Visst kan en gång per år låta lite, men som jag skrev, "många bäckar små". Skulle ALLA i hela Sverige tex SMS in detta bidrag nu till jul så skulle det bli ganska mycket pengar i slutänden. Nu finns det ifs många olika behövande i vårt land, och jag skänker inte bara dit utan till andra som tex Cancerfonden. Cancerforskningen står mig varmt om hjärtat då jag miste min mamma i cancer, plus att pappa haft det 2 ggr. Jag är arbetslös, så mina pengar ska dessutom räcka till mycket, emna det känns iaf skönt att kunna ge det jag kan.

Tyvärr så har vi inte Stadsmissionen i den lilla stad jag bor i, däremot RK, och dit brukar jag liksom Jo_1 skänka kläder och annat då och då. Kanske det inte blir 1 gång i veckan nu, och hade vi också haft Stadsmissionen här så hade jag mer än gärna jobbat där flera gånger i vecka (givetvis frivilligt) för att hjälpa de hemlös med mat, husrum och rena kläder.

Ha en underbar 3:e advent allesammans. Vi kanske kan tända det 3:e ljuset med tanke till dessa människor runt om i världen som skulle behöva vår hjälp.
Nej det var inte dig jag menade utan i största almenhet.
Har nämligen märkt denna tendens bla bland mina bekanta.

Senast redigerad av artesaan den 2008-12-14 klockan 15:16.
artesaan är inte uppkopplad   Svara med citat