Ämne: Utmaning!!!
Visa ett inlägg
Gammal 2008-11-03, 13:37   #7
avslutad141023 avslutad141023 är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: feb 2007
Inlägg: 1 114
hahaha

satte jag myror i huvudet på er..
det behöver ju inte vara några stora antaganden heller. även i det lilla behöver man motivation.
håller just på att skissa på en ny tavla bara för att det var så kul.jag har så många böcker jag vill läsa så jag ska göra en med boktitlar tror jag...

damen som så många verkar gilla kommer från aldrig sinande av inspiration, loreli. den damen jag strävar efter hittade jag bland en klippdocke brodyr set, men jag gillade henne på nått set.
det är alltså ett montage, jag har fått plera mess om var man kan köpa denna, o det kan man ju inte, fast nån av er kanske kommer på att göra en brodyr serie av ideen.

Passar på att tacka för alla hejjar rop jag fått både på sidan o privat, känns roligt att ha så många vänner som håller tummarna för mej. jag lovar jag ska kämpa!! lite hjälp på vägen har jag fått då jag förra veckan opererades med gastric bypass, dvs så har magsäcken o en del tarm tagits bort från systemet. så nu lever jag på soppor, inte så himla kul o svårt att få inspiration av, därför kastar jag mej in i massa tokiga brodyr projekt. det kommer ta ett par veckor innan jag kan rida igen, så äntligen får maskinerna gå på högtryck igen.

jag e så nyfiken på era tavlor och utmaninger. hoppas få se några riktigt roliga/ inspirerande.

nää nu känns det som om Troll vill låna tangenterna igen

vink o lycka till
avslutad141023 är inte uppkopplad   Svara med citat