Sysidans forum

Sysidans forum (http://www.sysidan.se/forum/index.php)
-   Allmänt forum (http://www.sysidan.se/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Maskin-trubbel [emoji53] (http://www.sysidan.se/forum/showthread.php?t=31034)

malajo 2019-08-16 04:51

Maskin-trubbel [emoji53]
 
Det gick så jävla bra.... Det skulle bli en pyjamas till 3-åriga grabben.
Och sen helt plötsligt så blir det så här i stället.
Det är alltså undersidan som syns på bilderna och det är övertråden som det händer något med. Helt plötsligt från ingenstans så funkar det inte alls att sy på min Husqvarna 2000 längre.
Nån som vet vad jag har hänt?
Går det att utröna från bilderna?
Jag har provat med annan spole och annan spol-hållare, samma resultat. Har även trätt om tråden för att vara säker på att den går rätt.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a0913fa160.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78871d7c28.jpg

Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk

Frun 2019-08-16 11:10

Maskin trubbel
 
Börja med att rensa spolhuset. Kan vara något som har fastnat där.( trådbit,damm,m.m)
Spola om undertråden. Byt nål till och börja med.

Pendlaren 2019-08-25 19:44

Oj! Jag fick upp "farlig webbsida" när jag klickade på länken ovan! Huvaligen...

malajo 2019-08-25 19:53

Citat:

Pendlaren skrev: (Inlägg 191963)
Oj! Jag fick upp "farlig webbsida" när jag klickade på länken ovan! Huvaligen...

Länken?
Finns ingen länk här?



Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk

Pendlaren 2019-08-26 07:54

Du har ju lagt upp, vad jag tolkar som 2 bilder via https.... i ditt inlägg överst. När jag klickade på dem, så varnar min dator för dem.

Gumpan58 2019-09-05 17:44

Jag har Norton och jag fick ingen varning då jag klickade på någon av länkarna.

Hm.. vi får se vad som händer eller inte händer.

Fick du ordning på din symaskin?

iaf börja med att ta bort stygnplåt, rengör, byt även nål.

Hör av dig ånyo om det inte är bra.

malajo 2019-09-05 18:20

Tjejen satt och sydde när jag kommer hem efter jobbet den dagen. Hon hade bytt spolen bara och efter det funkade det fint.

Skickat från min ONEPLUS A6003 via Tapatalk

Gumpan58 2019-09-05 21:15

Hm... konstigt, du hade ju testat även det skrev du...
Är du säker på att du hade satt i den rätt väg?

Sätt undan dessa spolar, testa dem en gång till.
Släng dem om de inte funkar på en gång.

Roligt att allt funkar.


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 16:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.