Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 
Tävling > Tävling - Återbruk > Lång midjekjol till topp och kjol

Tävling - Återbruk

Första   Föreg.   1 (1)   Nästa   Sista
Lång midjekjol till topp och kjol
Lång midjekjol till topp och kjol Emelie Larsson
Lång midjekjol till topp och kjol

Jag hade en gammal, något trasig midjekjol som jag aldrig använde, och som jag ändå tänkt göra om då jag köpte den billigt på Tradera, och att laga den kändes inte lika roligt ;)

Jag visste inte först om tyget skulle räcka till två delar, men efter att ha snålat lite med sömsmånen så gick det precis!

Jag la ut mönstret som på vilket tyg som helst, sydde ihop och satte en dragkedja i toppen för att lätt kunna få den på sig. Jag hade egentligen tänkt mig en snörning, men tyget räckte inte riktigt till för att dölja ryggen i så fall ;)
För att göra den lite roligare köpte jag spets och satte på i över- och underkant på topp respektive kjol. Det vita bandet som löper genom spetsen kan bytas ut, så jag har även färdiga bitar med lila och svart att sätta i för lite variation.

Jag har tänkt mig att detta ska vara ett set att ha under en underbystkorsett, och därför ville jag inte dekorera för mycket heller. Jag blev ganska nöjd med slutresultatet, jag tror att en snörning i ryggen hade gjort att toppen hade blivit lite roligare på egen hand utan korsett över, men man kan ju inte trolla fram mer tyg ;)

(Tävlingen är ej öppen för röstning)

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons