Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Veckans jobb i syhörnan

Först kan jag berätta att vi ändrat om lite i listningen av blogginläggen på förstasidan, inte för att det är något fel att blogga mycket det är bara kul, utan för att de som inte har tid och möjlighet att skriva ofta också ska ha chans att synas på förstasidan. Om man skriver flera inlägg om dagen så listas det senast gjorda inlägget överst men på bloggsidan listas inläggen i den ordning de är gjorda. Jag hoppas alla tycker det är ok.

Ja i min syhörna blev det inte riktigt det som jag tänkt mig den här veckan men det gör ju inget, sytt blev det - lite grand i alla fall.

Jag har sytt mig en nyckelhållare att ha om halsen. Det är ganska praktiskt när man cyklar till jobbet och går med hunden, man behöver inte vara orolig för att de ska dras upp ur fickan när man tar upp bajspåsar och godis, eller som när man cyklar om jag råkar glömma dra upp fickans dragkedja så kan de trilla ur. Så till tyglådorna och leta efter någon liten stuvbit. Hittade ett gulligt tyg för halsremmen och till delen närmast nycklarna tog jag en bit av en stickad slips. Nyckeldelen blev klar. Karbinhaken som jag köpt på Clas Ohlson har jag för att sätta på jobb- och cykelnycklar när jag behöver dem.

Och halsdelen ska pressas, kantsys och sys ihop, sedan blir den klar också. Med detta önskar jag alla en trevlig helg!

Inlagt 2014-01-24 16:39 | Läst 7166 ggr. | Permalink
Kategorier:
Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-01-24 21:49   sussie Fransson
Vad smart! Det skall jag nog ta efter 😊
Trevlig helg!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons