Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Mysdressen äntligen klar!

Efter de sista små justeringarna så blev den äntligen klar. Jackan var ju ganska svår att få snygg tyckte jag, särskilt dragkedjan, jag tycker att det bucklar sig på en del ställen. Fickorna blev jag dock riktigt nöjd med, jag har aldrig sytt den sortens fickor tidigare, här är en liten "skrytbild" :-)

Velour var väldigt jobbigt att sy i tyckte jag, särskilt när jag sydde fel, ett elände att repa upp. "Dahlia" gav mig dock ett bra råd att sy med zick zack och då blev det minst lika bra och mycket enklare att repa upp.

Men vilken härlig känsla det är när man blir klar med något och faktiskt trivs i, jag har redan använt den flera gånger och känner att det är en riktig mysdress.

Den här tiden är det mycket man vill göra, trädgården vill man pyssla i, barnen ska på utflykter med matsäckar var och varannan dag, och så vill man njuta av årstiden. Samtidigt som stygnsättning, brodering och sömnad drar "inombords". Nu känns det skönt ändå att det stora projektet "mysdressen" är klar så att de mindre projekten kan få komma till skott.

Här är hela stassen.

 

 

Inlagt 2009-05-28 23:28 | Läst 3536 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons